fbpx
Oldal kiválasztása

A tökéletes mell

A tökéletes orvos

A tökéletes helyszín

Dr. Goodwin szépség és egészség

A tökéletes választás!

Csak most:

33%

kedvezmény!

Elérhető a világ első könnyített B-Lite mellimplantátuma

Ki az a kismellű nő, aki ne szeretne szép és lehetőleg nagy melleket? És ki az, aki örömmel is cipeli majd a nehéz terhet? A modern B-Lite mellimplantátumokkal nem kell kompromisszumot kötni, kisebb súly, nagyobb öröm és biztonság. Újdonság a mellnagyobbításban, hírek a Dr. Goodwin Szépség és Egészség Központból.

Hosszú volt az út, mire eljutottunk idáig, a nagy mellekkel ugyanis némi kompromisszumot kellett mindig is kötni a viselőjének. A kismellű nők nem is érthetik, miért irigykednek rájuk a dúskeblű társaik, pedig az ok sokszor prózai: Nagy mellel élni nehéz és fájdalmas is lehet. Nagy műmellekkel pedig méginkább.

Implantátum történelem

Kislányként, nyilván rajzfilmek ihlettek, azt gondoltam, hogy a mellnagyobbítást úgy csinálják, mintha lufit fújnának fel, természetesen a mellbimbón keresztül. Később aztán megtudtam, hogy ennél egy kicsit szofisztikáltabb az eljárás, a végeredmény azonban látványos.

Az első mellnagyobbítást tényleg nagyon régen, 1890-től végezték egy osztrák orvos paraffin-injekciós technikájával számos mellékhatás kíséretével (tumor szerű csomók és mellkeményedés). Később saját zsírszövet – fenékből – visszaültetésével próbálkoztak, de ez is hamar kiment a “divatból”, mert az új helyen hamar felszívódott a beültetett zsírszövet, ráadásul különböző ütemben. Egyszóval nem volt az igazi.

Feneket és teflont a mellbe!

A 40-es évektől aztán szilikon injekciót alkalmaztak, amely egyre jobban elterjedt, de a 60-as évekre kiderült, hogy nagyon sok kockázattal jár a beavatkozás. A krónikus gyulladásoktól, csomóktól egészen a durva szervkárosodásig terjedtek a mellékhatások, így a szilikon injekció is lekerült a mellkorrekciós listáról. Nagy mellett azonban továbbra is szerettek volna a nők.

Mire az orvosok eljutottak a szilikon implantátumig, szinte mindent megpróbáltak “betenni” a mellekbe, hogy a nők (és a férfiak) végre elégedettek legyenek a nagyobb méretekkel: gyapjú, szarvasmarha porc, üveg, teflon, nejlon. A szokásos, durva mellékhatások mellett még gyakran rákkeltő anyagok is kerültek a női testbe.

1961-től előszőr szilikon zselés (92-ben kivonják a forgalomból, majd 2000-ben újra rehabilitálják), később a természetesség jegyében sós vizes implantátumokat használtak.

Könnyű választás – B-Lite

A sötét kezdetek után végül eljutott az orvostudomány a B-Lite mellimplantátumok használatáig, mely a POLYTECH legújabb fejlesztése és már klinikánkon is alkalmazzák a beültetésekhez.

A legújabb fejlesztésű és legjobb minőségű szilikon gélt tartalmazzák az implantátumok, a gél sajátos állagának köszönhetően megőrzi az alakját. A kitöltő anyag “memóriával” rendelkezik, semmiféle nyomásra, vagy külső hatásra nem deformálódik és alakváltozás után visszatér az eredeti formájához.

Mi mást is várhatunk el egy (kettő) műmelltől, ugye?

A NASA is…

Például azt is, hogy biztonságos legyen, ennek érdekében a B-Lite többrétegű burokkal készül, hogy véletlenül se szivárogjon a szilikon töltőanyag a szövetekbe. Az implantátum speciális felszínének köszönhetően sokkal jobban be tud illeszkedni a szövetekbe a műtétet követő gyógyulási időszakban.

És mi a helyzet a súllyal? A legújabb innovációnak köszönhetően 30 százalékkal könnyebb a hagyományos implantátumokhoz képest, mindezt úgy, hogy feszes és tartást biztosít. A világ első könnyített súlyú B-Lite implantátumok speciális “buborékokat” és szilikon gyöngyöket tartalmaznak, ennek köszönhetik könnyedségüket – nem véletlenül alkalmazta a NASA is ezt a technológiát az űrben.

A B-Lite implantátumok speciális “buborékokat” és szilikon gyöngyöket tartalmaznak

A mellnagyobbítás komoly döntés és felelősség, így, ha belevágunk, biztosra szeretnénk menni. Az egészségünk és a tökéletes végeredmény a legfontosabb, a Dr. Goodwin klinikán pedig pontosan ezt kapjuk. És persze a B-Lite mellimplantátumokat, melyeknél modernebb jelenleg nincs a mellimplantátumok piacán. Mondanánk, hogy páratlan, de nem…mert mégis csak kettő kell belőle.

 

Foglalj időpontot konzultációra!

Időpontkérés
close slider